Asiakkuuspäällikkö Juha Kiviniemi odottaa kohtaamisia asiakkaiden kanssa

Uusi asiakkuuspäällikkö Juha Kiviniemi aloitti Satamassa marraskuun alussa. Hän tulee vahvistamaan erityisesti pienasiakkuuksien palvelua toimimalla yhteyshenkilönä heidän suuntaansa. Hän vastaa myös vuokrausprossin kehittämisestä ja ylläpidosta. Lisäksi Juha tulee osallistumaan Sataman markkinointi- ja myyntitoimintaan.

Alan ammattilainen

Esitimme Juhalle muutaman kysymyksen jo hänen ensimmäisellä työviikollaan:

Kerro hieman taustastasi, millaisia töitä olet tehnyt aiemmin?

Koulutukseltani olen tradenomi. Viimeisimmässä työssäni TPS Salibandyn toiminnanjohtajana toimin lähes yhdeksän vuotta. Sitä ennen olen tehnyt töitä tietoliikenne- ja tietokoneasentajana.

Mikä oli epätavallisin tai mielenkiintoisin työsi ennen liittymistä organisaatioomme?

TPS Salibandyssä työskennellessäni jokainen työpäivä oli erilainen, mikä loi työympäristöstä itselleni erittäin mielenkiintoisen.

Mitä odotat työltäsi Turun Satamassa lähivuosina?

Asiakkuuspäällikkönä odotan mahdollisimman paljon mielenkiintoisia kohtaamisia asiakkaidemme kanssa.

Miten työt ovat lähteneet käyntiin?

Työt ovat lähteneet käyntiin vauhdikkaasti, kuten oli tarkoituskin. Olen aloittanut tutustumisen toimintaympäristöön ja työni vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Olen myös ehtinyt tapaamaan muutamia asiakkaita varsinkin Laten alueella.

Jos voisit kysyä toimitusjohtajalta yhden kysymyksen, mikä se olisi?

Millä tasoituksella pelaat golfia?

Toimitusjohtaja Erik Söderholm: 16.3

Miltä unelmatyöpäiväsi näyttäisi?

Unelmieni työpäivänä olen jollain merkittävällä tavalla asiakkaan avuksi. Näitä päiviä toivon kohdalleni tietysti useita.

Mikä on paras neuvosi, jonka olet koskaan saanut?

Paljon olen hyviä neuvoja vuosien varrella saanut, muttei nyt nouse mitään erityisempää mieleen. Tietynlainen motto minulla on, että tee aina parhaasi. Hyvä lähtökohta, että tekee aina oman parhaansa, ei tarvitse jossitella sen jälkeen, oli kyse sitten urheilusta tai työelämästä.

Kerrotko hieman vapaa-ajastasi ja perheestäsi?

Retkeily ja luonto ovat lähellä sydäntäni, varsinkin viime vuosina tekemäni vaellukset Lapissa ovat olleet unohtumattomia. Lisäksi seuraan laajasti urheilua. Asun Turussa vaimon, kolmevuotiaan poikani sekä dalmatialaisen kanssa.

Teksti: Heli Kaijansalo
Kuva: Markku Koivumäki