Sari Koskinen valittiin Sataman henkilöstöpäälliköksi

Sataman henkilöstöpäällikön tehtävään on valittu kauppatieteiden maisteri Sari Koskinen, jolla on monipuolinen työkokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä. Hän aloittaa tehtävässä 1.8.

Tuore henkilöstöpäällikkömme Sari Koskinen on lähtöisin Kiikalasta, mutta sittemmin turkulaistunut henkilöstöhallinnon asiantuntija.
Ajassa

Sari Koskinen on toiminut vuodesta 2015 asti N-Clean Oy:lla erilaisissa henkilöstöhallinnon asiantuntija- ja johtotehtävissä, joista viimeksi henkilöstöpäällikkönä, keskittyen erityisesti järjestelmähankkeisiin.

Aiemmin hän on työskennellyt Accountor Oy:lla osaamisen kehittämisen parissa. Sari kuvaa itseään iloiseksi, ratkaisukeskeiseksi ja intohimoiseksi HR-tyypiksi, jonka sydäntä lähellä ovat työhyvinvointi ja HR-kentän kehittäminen.

”Olen hyvin innostunut aloittamaan tässä uudessa tehtävässä. Odotan myös innolla tutustumista uuteen työyhteisöön ja sen toimintaan sekä sitä, että pääsen yhdessä Sataman työntekijöiden kanssa kehittämään yritystä edelleen eteenpäin. Uskon Satamassa työskentelyn tuovan itselleni paljon uusia kokemuksia, haasteita ja onnistumisia. Satama on tulevina vuosina mielenkiintoisessa muutosvaiheessa suurien kehityshankkeiden ja digitalisoinnin myötä. On siis ilo päästä mukaan näin mielenkiintoiselle muutosmatkalle”, Sari toteaa.