Merenkulkumessuilla tavattiin merenkulun ammattilaisia ja kuultiin alan viimeisimmät uutiset

Ajassa

Alumniyhdistys Ånikap ja Aboa Mare järjestivät merenkulkumessut yhteistyössä. Merenkulkumessut järjestettiin Aboa Maressa, Auriga Business Centerissä Turussa 3.-4.11.2022. Messut oli suunnattu merenkulkualan ammattilaisille, merenkulkijoille, varustamoille, viranomaisille, merenkulun kouluttajille, opiskelijoille ja muille kiinnostuneille.

Tapahtuma tarjosi osallistujille mahdollisuuden verkostoitumiseen, merenkulkualan ammattilaisten tapaamiseen, mielenkiintoisia esityksiä ja uusinta tietoa merenkulkualalta. Samalla pääsi tutustumaan Aboa Maren simulaattoriosastoon ja uuteen etäkäyttökeskukseen.

Turun Satama oli mukana näytteilleasettajana Merenkulkumessuilla.

VIDEO vuoden 2019 messuilta https://youtu.be/xz7DOR3VK_g

 

Teksti ja kuvat: Heli Kaijansalo