Uusi Aboard päivittää viestintämme tähän päivään

Puheenvuoro

Hyvä lukijamme, tervetuloa Turun Sataman uuden Aboard-verkkolehden pariin. Vaihtamalla painetun julkaisun verkkolehteen voimme tehdä viestinnästämme ajankohtaisempaa, monipuolisempaa ja entistäkin paremmin lukijoidemme tiedontarvetta palvelevaa.

Uudistuksen yhtenä lähtökohtana ovat olleet ihmisten muuttuneet lukutottumukset.  Verkkolehden lukeminen ei kysy aikaa eikä paikkaa, vaan onnistuu koska tahansa kätevästi sekä työpöydän tietokoneelta että mobiililaitteen näytöltä.

Verkkolehteen siirtyminen on myös osa Turun Sataman ympäristötyötä, jolla vähennämme toimintamme ympäristövaikutuksia.

Meille lehden tekijöille se antaa samalla mahdollisuuden hyödyntää sanan ja kuvan lisäksi myös esimerkiksi videoita osana uuden Aboardin sisältöä. Erikseen sovittaessa voimme täydentää artikkeleja myös yhteistyökumppaniemme verkkosisältöihin johtavilla linkeillä, kun ne tarjoavat aiheeseen liittyvää lisätietoa.

Julkaisumuodon muutos vaikuttaa myös Aboardin julkaisuaikatauluun. Tästä eteenpäin Aboardin sisältöä päivitetään uusilla artikkeleilla sitä mukaa, kun uutta ja ajankohtaista kerrottavaa tulee. Vanhemmat artikkelitkin arkistoidaan, jolloin voit halutessasi palata niihin myöhemmin uudestaan.

Uudistunut Aboard-verkkolehti on samalla osa monikanavaista viestintäpalveluamme, johon kuuluvat lisäksi LinkedIn– ja Twitter-sivustomme sekä sähköinen uutiskirjeemme. Yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden, joka mahdollistaa myös keskustelun ja artikkelien kommentoinnin.

Hyviä lukuhetkiä toivottaen,

Marjo Ekman
markkinointipäällikkö
Turun Satama Oy