Sponsorijuoksijamme Markus Teijulan kesän päätavoite vaihtui Pariisista Turkuun

Olemme tehneet yhteistyötä keskimatkanjuoksija Markus Teijulan kanssa vuodesta 2018. Jatkamme yhteistyötä myös tänä vuonna.

Ajassa

Viime kesä sujui Markukselta hieman toivottua heikommin koko kesän vaivanneen akillesjännevaivan takia. Vaivasta huolimatta hän juoksi Kalevan kisoissa miesten 800 metrin mestaruuteen. Viime syksynä akillesjänneoperaation läpikäynyt Markus on pystynyt valmistautumaan alkavaan kesään melko normaalisti. Vaikka välillä on toipumisessa tullut takapakkia, taukoa treenaamisesta ei ole tarvinnut pitää. Hän katsookin tulevaan kesään luottavaisena ja suunnittelee keskittyvänsä loppukesän kisoihin.

Kesän päätavoite vaihtui Pariisista Turkuun

Meitä kaikkia koskettanut koronavirusepidemia laittoi myös monen urheilijan tavoitteet uusiksi. Markuksen kesän ehdoton päätavoite, yleisurheilun Pariisin EM-kisat, peruttiin ja seuraavat järjestetään vasta vuonna 2022. Sen sijaan kesän uudeksi päätavoitteeksi asetettiin elokuun puolessa välissä Turussa järjestettävät Kalevan kisat. Näissä kisoissa Turun Satama toimii miesten 800 metrin laji-isäntänä, joten olemme mukana kannustamassa Markusta kolmanteen peräkkäiseen mestaruuteen tai jopa toiseen tuplamestaruuteen. Markushan tunnetaan menestyksestään sekä 800 että 400 metrillä.

Pidemmän aikavälin tavoitteiksi Markus on asettanut vuodella eteenpäin siirtyneet olympialaiset sekä vuoden 2022 EM-kisat.