Uudistimme verkkosivumme

Ajassa

Meillä on hyviä uutisia: julkaisimme juuri täysin uudistuneet verkkosivumme. Joko olet ehtinyt käydä tutustumassa? www.portofturku.fi

Sivustomme uudistuksen tavoitteena oli parantaa asiakaspalvelua.

– Halusimme uusien verkkosivujen vastaavan paremmin brändiämme sekä uusittua strategiaamme, joka tähtää vuoteen 2025. Uusien verkkosivujen ytimessä on koko sataman yhteinen markkinointi ja viestintä. Pyrimme tuomaan esille meidän ja satamassa toimijoiden palveluita ja yhteistyötä, kertoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Marjo Saviranta.

Kun ajalla on merkitystä

Verkkosivut palvelevat paremmin asiakkaita muun muassa siten, että yhteystiedot löytyvät nyt jokaisen osion lopusta, eikä niitä joudu etsiskelemään.

Satama työnantajana -osiossa pyrimme luomaan positiivista työnantajamielikuvaa tulevaisuuden satamalaisille. Työnantajamielikuvaan panostaminen on osa uutta yhteistä muutosmatkaprosessia, jossa satamaan pyritään luomaan modernia, entistäkin houkuttelevampaa työkulttuuria yhdessä henkilökunnan kanssa.

Verkkosivuston uudistus on ollut meille valtava ponnistus, eikä työ tähän lopu! Kehitämme sivustoamme edelleen ja pyrimme pitämään sen sisällön jatkossakin ajankohtaisena.

Käyttäjät voivat ”tuoreilla silmillä” olla suurena apuna verkkosivuston päivitystyössä. Jos huomaat painovirhepaholaisen tai toiminnoissa tapahtuu muutoksia, ilmoitathan asiasta Sataman markkinointitiimille sähköpostiin markkinointi.satama@portofturku.fi, niin päivitämme verkkosivut ajan tasalle.

Teksti: Heli Kaijansalo